U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bertien Art Works the Other World, is de occulte zijde van Bertien Art Works. Hoe komen liedjes, verhalen en een gitaar of piano spel tot stand?  Boodschappers van het licht gebaren in mooie sferen, frequenties worden  woorden, de woorden krijgen vleugels en vormen een melodie. Liefkozingen van een engel, verhoogd de frequentie van de ziel, zodat het andere zielen mag helen. We zijn altijd verbonden. Tijd bestaat niet. Het externe leven is een projectie op je netvlies, een streling op je trommelvlies, dat de perceptie vormt van de waarneming ontward in je brein. Muziek kan die ontwarring laten plaatsvinden, zodat je mag voelen en leven vanuit je hartfrequentie. Bertien trekt vaak met haar gitaar de natuur in. Loopt met haar blote voeten in de aarde. Wanneer ze plaats neemt in het bos of de velden, verkiest ze een boomstam, boven een bankje. Om zo in nauwe verbinding te blijven met de natuur. Allemaal zijn we bang om te verliezen. Maar iemand die jouw waarde kent, die blijft. Zowel in de interne als externe wereld. Denk bij aan de banden van de interne wereld, aan de banden gelegd met geliefden die al zijn overgegaan. Ook deze banden blijven, wanneer de waarde in jou herkent en erkent wordt. Het kan zelfs zo zijn dat mensen die overgegaan zijn, opeens vanuit een totaal ander daglicht naar jou kijken. Omgang die moeizaam verliep tijdens het leven van deze betreffende persoon, kunnen opeens heel liefdevol en respectvol zijn. 

Word bewust dat we allen slechts een entiteit zijn die de blauwdruk van onze ziel uitdragen. Regelmatig ziet Bertien entiteiten zonder lichaam. Ze vraagt dan;, “wie ben je en wat kom je doen”? Ze krijgt altijd antwoord. Het is een verrijking wanneer je waarnemingen vergroot. Angst is slechts een voedingsbodem voor lage frequenties. Daarom neemt ze alles waar vanuit liefde. Er  kwam ‘s nachts een entiteit op haar kamer vanuit een hele diepe frequentie. Ze zei;”ik hou van jou, ga maar naar het licht”. De entiteit brak en zei;”dit heeft nog nooit iemand tegen mij gezegd” en bewoog zich meteen richting de bron. 

Blijf onder de draagwijdte van een engelenvleugel in de tumult van het huidige bestaan. Laat je dragen, zodat je mag opstijgen naar de allermooiste vorm van jezelf.