U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ontmoet je Engelen en Gidsen

 

Mijn liederen ontstaan in samenwerking met mijn Engelen en Gidsen. Nee, ik hoef niet perse in een lotushouding te gaan zitten met kaarsjes en wierook aan. Ik kan instant hun hulp inroepen en wanneer ik hun hulp nodig heb, verschijnen ze vanzelf. Het is een samenwerking op basis van vertrouwen.

 

Ik stond laatst in de keuken mijn ontbijt klaar te maken. Toen opeens een klein jongetje mij aan tikte en zei; “ik wil mijn mamma laten zien dat ik er nog ben, maar ze ziet mij niet.”  Het was een jongetje van een jaar of vijf met donkere haren, bruine ogen en zijn haar  was geknipt in een rond kapsel. Ik voelde zijn verdriet, maar ook het verdriet van zijn moeder. Ik zei dat wanneer zij hem niet zag, dat hij wel zijn moeder kan laten voelen dat hij er is. Gewoon door haar aan te raken. Zijn moeder zal dan een tinteling ervaren en misschien weet ze niet waar het vandaan komt, maar de liefde die hij aan zijn moeder geeft, zal ze wel ervaren. 

 

Het raakte mij, de tranen stroomden even over mijn wangen. Ooit was ik die moeder die wel voelde, maar niet zag. Maar nu weet ik dat ik ieder moment van de dag op Daniël kan afstemmen en dat hij er altijd is. Readings houd ik niet. Ik schrijf alle waarnemingen wel in mijn dagboek. Deze waarnemingen zijn mijn grootste schat in het leven. Want door al die waarnemingen sta ik nu stevig genoeg in mijn schoenen om mijn zielentaak aan te kunnen.

 

Wanneer ik bij iemand op bezoek ga, moet ik eerst weten waar deze persoon woont. Dan moet ik een dag en tijdstip plannen. Gezien mijn oriëntatievermogen op de weg, moet ik dan nog mijn navigatie instellen. Maar bij mijn overleden dierbaren kan ik ieder moment van de dag in figuurlijke zin op de koffie komen. Zielen die zijn overgegaan maken een transformatie door. Zelf heb ik meegemaakt dat een persoon waar ik in de rationele leefwereld helemaal niet goed mee overweg kon, opeens helemaal veranderde. Ze zag mij ineens hoe ik was en wie ik was. Het is een directe verbinding met je ziel, wat ontstaat wanneer je met iemand in contact kom van gene zijde. Ik ontving kracht en steun van deze persoon en ze heeft mij meerdere malen geholpen om inzichten te verkrijgen in bepaalde situaties. Ze waarschuwde mij zelfs op een cruciaal moment. Ook komen er wel eens mensen die net  zijn overgegaan een boodschap langs brengen. Het hele Engelenrijk staat ter beschikking wanneer je, je durft open te stellen. Ik ga bij helemaal niemand de overleden oma opvissen om te zien of ik er een boodschap uit krijg. Maar ik zou je wel bij de hand willen nemen om je te laten zien hoe je in contact komt met je nabestaanden. Hoe je Engelen kunt waarnemen. Hoe je steun en kracht van je Engelen en Gidsen kunt ontvangen. Wie ze zijn en waar ze voor dienen. Je kunt ze alles vragen.

 

Velen hebben angst voor datgene dat zich afspeelt in het zielenrijk, koppelen dit aan de dood of boze geesten. Maar onthoud één ding goed, met de juiste intentie kun je niets fout doen. Alles ontstaat en groeit uit liefde. Maar ook hier zal ik je op weg helpen. Wees welkom, ik zie er naar uit je ontmoeten. 

Foto, Frans Breemen 

 

De eerste volgende workshop is 28 november 2020 van 16:00 uur tot 18:00 uur op de locatie van Maanergie, lokaal 33, Passartweg 150 6413NZ, Heerlen. Je kunt je ticket bestellen via Maanergie

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

We gaan gezellig in een kring zitten met een kopje koffie of thee. We stellen ons voor, zodat we ons vertrouwd voelen met elkaar.

 

Daarna gaan we in een geleide meditatie, waar ik je dan stap voor stap mee neem naar het Engelenrijk. Ik zorg dat je veilig bent en blijft.

 

Voor de één is het een Engel of Gids dat voor hen spreekt, een ander laat zich leiden door een krachtdier. Het is maar net waar jij mee resoneert en wat bij jouw persoonlijkheid past.

 

Je wordt begeleid door een klassieke gitaar afgestemd op 444Hz. Het 444 getal is tevens een Engelen getal. Wanneer dit getal opgemerkt wordt, dan laten de Engelen je nog een keer bewust worden van hun aanwezigheid. Sterker nog, je bent er zelf één. Hoe vaak zeggen of doen we iets puur vanuit onze intuïtie, omdat we voelen dat dit het juiste is. Op dat moment neem jij heel even de rol van Engel op je.

 

Nu laten we de mooie frequentie van 444Hz stromen. 

 

We laten het gebeuren, we geven ons over. We zetten de poort naar het engelenrijk helemaal open. Wetende dat deze nooit meer zal sluiten. Vanaf nu ben je nooit meer alleen onderweg.

 

Ter afsluiting drinken we nog een kop koffie of thee en delen onze ervaringen.

 

In verband met de nieuwe maatregelen geven we maar aan twee personen tegelijk een workshop.