U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Het Mother Nature concert van zondag 24 maart in het Pesthuys Podium in Maastricht werd opgenomen door Radio Maas en Mergelland Dit akoestische folk concert omvatte Ierse traditionele muziek als wel Keltische klanken die nauw met elkaar verstrengeld zijn. Met het intrede van het nieuwe seizoen was Mother Nature een passend thema en de liederen waren inhoudelijk gerelateerd  aan de natuur. Het is dan voor de hand liggend dat de mystieke Keltische klanken uitermate geschikt zijn om onze prachtige natuur te benaderen. Liederen van Thomas Moore, poet Yeats, Enya en ook Jimmy McCarthy vormden een onderdeel van het programma.

 

Enkele reacties van het publiek: 

Jaques Smeets:  Het was een hele mooie, intieme en waardevolle voorstelling, Bertien. Jij draagt het muzikale hart op exact de juiste plaats. Het is wel aan je te zien en te horen dat jij met passie muziek maakt en zingt. 
Graag tot een volgende gelegenheid.
  

Linda Westervel:Was mooi afgelopen zondag we hebben genoten van de voorstelling in het Pesthuys, wel jammer dat we niet persoonlijk een praatje konden maken, je was zo in beslag genomen door intervieuwers maar dank je wel voor de voorstelling.  

Charles Willems:Vandaag met Greetje Heus naar het Pesthuys in Maastricht geweest voor een optreden van Bertien met een mooie verzameling van Keltische muziek vergezeld van een akoestische gitaar.  

Judith Omaha:Vanmiddag met Gerard Bruin geweest naar Bertien van Oppen, was erg leuk. Hele mooie en aparte stem.