U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Intuïtief zingen, privé coaching.

 

Wat wordt er nu eigenlijk bedoeld met intuïtief zingen? 

 

Intuïtief, wil zeggen dat we ons eigen innerlijk kompas gaan inzetten om de juiste koers in te zetten. Fijn en ontspannen zingen en ook genieten van je eigen stem kun je alleen als je echt jezelf kunt zijn. Je komt dicht tot jezelf wanneer je gaat aarden.

 

Wat we gaan we doen?

 

Trek makkelijke kleding aan en comfortabele schoenen, want we gaan het bos in. Vrij in de natuur is de beste plaats om te kunnen aarden. In een geleide meditatie maken we contact met moeder aarde, jezelf en het universum. Je mag opgaan in de natuur, hoor de vogels. Ze denken nooit na of ze de juiste toon halen, of hun ritme klopt, of ze maat houden en of de toehoorders het wel mooi vinden. Ze zingen. Heb je ooit een vogel vals horen zingen in het bos? Juist, dit is waar we naar toe gaan. Zingen is net zo gewoon als ademhalen. Ook daar gaan we mee aan de slag tijdens de geleide meditatie.

 

Zodra we geaard zijn, gaan we terug naar binnen en drinken we een kop koffie of thee. We kijken naar jouw favoriete liedje en gaan dit  personaliseren. Het wordt liedje wordt eigen, omdat het jouw vormen aanneemt. Je mag het liedje zingen en natuurlijk wordt je hierbij begeleid.

 

Ter afsluiting mag je de meditatie en uitleg mee naar huis nemen.

 

We werken in tijdvakken zodat we iedereen persoonlijk  kunnen begeleiden.

 

Bij regen kunnen we uitwijken naar een overdekte buitenplaats. 

 

Waar en Wanneer: 24 oktober om 16:00 uur tot 19:00 uur, 

MAANergie
Passartweg 150
Lokaal 33
6413 NZ Heerlen

Kosten, 29,95 Euro,inclusief koffie, thee en iets lekkers

Je kunt gratis parkeren, de parkeerplaats ligt aan de Varenbeukerweg.

 

 Foto, Frans Breemen