U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

The Lady and the lake Folky sessions  

 

The Lady and the Lake, de Folky sessions, is een verhaal vertelling in Ierse stijl. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een lied. 

Het verhaal, in het Nederlands verteld en de liederen in het Engels gezongen, speelt zich af ergens in geen tijd en geen plaats. Het ademt de sfeer uit van de negentiende eeuw, waar Lady Rose een wandeling maakt met haar trouwe hond Mack. Ze leert de graaf van de County kennen en wordt meteen verliefd. Maar is deze graaf ook verliefd op haar? Kan hij haar vanuit zijn hart liefhebben zonder dat status en macht hierbij in de weg staat? Op het moment dat ze de waarheid ervaart, komt er aan de liefde abrupt een einde. Ze komt in een andere wereld terecht. Zal ze de liefde van de graaf nog ooit herwinnen? Het is een verhaal over het zielen bestaan met een vleugje magie en hekserij. Dus heksjes en tovenaars leerlingen, liefhebbers van de fantasie, treed binnen in de andere dimensie.

 

Het verhaal bestaat uit dertien hoofdstukken en dertien liedjes. In de pauze geniet je van een kop koffie of  thee en iets lekkers, terwijl er over de afloop van het verhaal wordt gespeculeerd. Een kleine vooruitblik

 

 

 

Op 4 september in de tuin van het Leopoldskerkje te Meerssen.

Gansbaan 7, LM Meerssen

Parkeren kan in de avonduren bij de parkeerplaats van de Jumbo, aan de Beekstraat 2 , dit is op 140 meter loop afstand.

Aanvang 19:30 uur

Ticket 15 Euro, inclusief koffie thee en iets lekkers.

Reserveren via bertienvanoppen@gmail.com

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door, "In Liefde Verbonden".

 

Foto, Michiel Leegerstee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er komt een nieuw muzikaal verhaal tot leven, Little White House. 

Het is een vervolg op het eerste muzikale verhaal, The Lady and the Lake. Maar ook voor diegene die het eerste verhaal gemist hebben, is dit verhaal heel erg goed te volgen. Omdat dit een verhaal is dat op zich staat, maar waar dezelfde karakters weer naar voren komen. Ook in dit verhaal vertelt het verhaal van het zielenrijk, quantum leaps en het parallel universum. Fictie en fantasie in een Magische vertolking.

 

Maya wilt haar droomhuis aankopen, maar de ogenschijnlijke nabestaande van de eigenaar verleent geen medewerking. Door een noodlottig ongeval komt ze in een andere wereld terecht. Of is dit enkel een illusie, heeft ze nu alles gedroomd? Of is dit de werkelijkheid? Bestaat er werkelijk tijd? Hebben we allen de mogelijkheid om te zijn en te leven op een plek waar we ons mogen ontplooien? Ze wordt weer terug geslingerd naar de realiteit. Tussentijds komt er een bouwvakker voorbij. Of was het de Markies? Koopaktes die omzeild worden door de geschiedenis, zelfs de belastingdienst kan dit niet meer volgen.

 

Waar en wanneer:

 

Op 24 juli in het Leopoldskerkje Meerssen, Gansbaan 7.

Aanvang, 19:30 uur

Parkeren kan gratis op het Jumbo parkeerterrein aan de Beekstraat 2, 6231 LG Meerssen.

Het Leopoldskerkje bevindt zich dan op een afstand van 140 meter, ongeveer twee minuten lopen. 

De entree bedraagt 15 Euro, inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door, "In Liefde Verbonden".

Reserveren via bertienvanoppen@gmil.com. of 06 40228326, appen mag ook.

 

Op 2 oktober om 19:30 uur  in het Leopoldskerkje in Meerssen.

We gaan heerlijk in de zomerse sferen genieten van Little White House en bji regen weer trekken we ons terug in het kerkje.

Gansbaan 7, 6231 LM Meerssen

Parkeren kan in de avonduren bij de Jumbo op de parkeerplaats, Beekstraat 2, dit is 140 meter loop afstand.

Aanvang 19:30 uur

Entree bedraagt 15 Euro, inclusief koffie, thee en iets lekkers.

reserveren via bertienvanoppen@gmail.com

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door, "In Liefde Verbonden".

 

 

 Foto, Ron Tillemans