U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vanwege de covid 19 virus uitbraak blijft Lady Rose ook even veilig binnen.

 

Als alternatief gaat Bertien een aantal mini livestream concerten geven van haar nieuwste liedjes. De concerten zullen naderhand terug te zien en horen zijn via Youtube.

Zodra de data bekend zijn zullen ze via deze website, Linkedin en Facebook bekend gemaakt worden.

 

Op 24 augustus 2019 wordt er een muzikaal verhaal gebracht in het Openluchttheater Hunnebergen van, The Lady and the lake. Een verhaal van twee geliefden die leefden in de negentiende eeuw. Het is een heel bijzonder verhaal dat wordt verteld aan de hand van verschillende liederen die een Keltische sfeer uitademen. Het concert begint om 19:00 uur. De entree in de voorverkoop bedraagt 7,50 Euro per persoon, entree aan de dagkassa bedraagt 10 Euro per persoon. De geluidstechniek is in handen van Dj Elmundo Beats.

Tickets kunt u bestellen via Openluchttheater De Hunnebergen

 

Zaal De Kersentuin van Auberge de Rouch gaat het decor vormen van het gezongen verhaal van de, Lady and the Lake en wel op 27 september om 20:00 uur. Deze mooie locatie geeft uitzicht op het water, dit geeft een extra sprankje magie. Een eigentijds fictief sprookje met een kern van waarheid waar nog over gefilosofeerd mag worden na afloop. De entree bedraagt 10 Euro per persoon in de voorverkoop, aan de dagkassa 15 Euro. Reserveren kan via de ticketshop Tickli

Auberge de Rouch,

Kloosterkensweg 17

6418 PJ Heerlen

 

 

Midden winter vormt op 26 januari het Theaterhotel de Oranjerie te Roermond het decor voor de mooie, lieve, Lady Rose, de hoofdpersonage uit The Lady and the Lake. Het concert begint op zondagmiddag 15:00 uur. De voorstelling bestaat uit twee akten Lady Rose en De andere Wereld. Treed toe tot die andere wereld, heel even ergens verblijven waar geen tijd en ruimte bestaat. Tickets zijn te verkrijgen via Ticketshop Tickli

Bij navigatie gebruikt u het adres: Achter de Oranjerie. De singelring in Roermond is eenrichtingsverkeer geworden.  

 

Voor de routebeschrijving klik op deze link: https://www.theaterhotelroermond.nl/routebeschrijving

Komende uit de richting Eindhoven, direct na de Maasbrug naar rechts. 

 

Het concert in  theater de Klimboom in Simpelveld op zaterdagavond 14 maart is geannuleerd.

 

Op 4 april, net met de voetjes over de rand van het voorjaar zal de Lady verschijnen in het sfeervolle en tegelijkertijd zich in een serene rust begevende Leopoldskerkje te Meerssen. Aanvang om 19:30 uur en tickets zijn te verkrijgen op locatie, in het Leopoldskerkje voor aanvang van het concert. Laat u verrassen door heerlijke atmosfeer van deze unieke speelplek, wat een mooie basis vormt om dit bijzonder verhaal tot leven te wekken. De entree bedraagt 15 Euro.