U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Fiesta Femenino 26 november 2021 om 19:00 uur 

 

Fiesta Femenino, speciaal voor vrouwen!

Een wellness avond met een Spaans, Zuid Amerikaans tintje.

De avond wordt geopend met een meditatie. Heel even ontsnappen we aan de hectiek van de dag. Onder begeleiding van muziek maken we een spirituele reis.

Wanneer we weer geheel ontspannen met de voetjes op moeder aarde staan, mogen we ons verder laten verwennen met heerlijke geurtjes en diervriendelijke verzorgingsproducten. Etherische oliën die voor een heerlijke geurtje in huis zorgen, maar daarnaast de lucht schoon houden, zullen de ruimte vullen. Dit alles onder het genot van typisch Spaanse specialiteiten gemaakt door onze chef kok. 

Laat deze kans niet liggen en schrijf je geheel gratis in voor de Fiesta Femenino.

Dit kan via info@nhbclaudia.com of bertienvanoppen@gmail.com 

 

 

Muziekmiddagen:

Zondagmiddag 24 oktober 2021 om 15:00 uur * reeds volgeboekt

Zondagmiddag 14 november 2021 on 15:00 uur * nog beschikbaar

Bertien Art Works, organiseert muziekmiddagen gevuld met passie en een wederzijds luisterend oor onder het genot van een kop koffie of thee en een lekkere versnapering.

Muziek van Leonard Cohen, Enya en Indie.Arie. Werken van de Cubaanse gitarist César Portillo de la Luz, een sigarenroller die zichzelf het gitaarspel meester maakte. De Mexicaanse pianiste, Consuelo Velázquez, en de Spaanse sing and songwriter Luz Casal. De fado vanuit het prachtige Portugal geschreven door Joaquim Frederico De Brito en Julio Sousa. En natuurlijk haar eigen werken.

Vooraf aanmelden via bertienvanoppen@gmail.com

Entree vrije gave

 

Spirituele avonden:

Zaterdag 27 november 2021 om 20:00 uur

De spirituele avond wordt ingeleid met een meditatie. We boosten elkaars energie tot een niveau van welbevinden. Om zo de universele bron toegankelijk te maken. Er wordt alle ruimte geboden om ervaringen te delen onder het genot van een kop koffie of thee.

De avond wordt aangevuld met live muziek.

Vooraf aanmelden via bertienvanoppen@gmail.com

Entree vrije gave